Tuinhuis en overkappingen

Genieten in uw tuinhuis of overkapping

Met een gezellig tuinhuis of een sfeervolle voverkapping creƫren we een plekje in de tuin waarin u heerlijk uit de wind kunt zitten. In het vroege voorjaar ontstaat het vakantiegevoel als we genieten van de eerste zonnestralen. Als aan het eind van de zomer de avonden wat korter worden, genieten we van de warmte die een buitenhaard ons kan bieden.

Het ontwerp van uw tuinhuis

We ontwerpen een tuinhuis of veranda dat past bij het landschap en bij de stijl van de woning. U kunt kiezen voor natuurlijke materialen zoals hout maar ook voor schoon metselwerk. Van het tuinhuis zult u zeker genieten. Naast een aangenaam plekje voor uzelf heeft u direct plaats voor uw tuinmeubilair dat het hele jaar droog blijft.

De bouw van uw overkapping

Een veranda heeft vaak een meer open karakter dan een tuinhuis. Het gevoel van buitenleven wordt in een veranda direct aangewakkerd. Als de temperatuur wat daalt, zorgt een buitenhaard voor een gezellig sfeertje en voor warmte! Naast het ontwerp en de bouw van de veranda en het tuinhuis verzorgen wij het complete plaatje inclusief maatwerk plantenbakken en een buitenhaard.