Schuttingen en hekwerk

huis1Met mooie schuttingen of strak hekwerk zorgen we voor een nette erfafscheiding
Een nette erfafscheiding kan op verschillende manieren worden gecreƫerd. Een natuurlijke haag, chique hekwerk of een hardhouten schutting, we kunnen het allemaal voor u realiseren.

Meer privacy in de tuin met een hoge schutting
Een plek in de tuin waar je rustig kunt zitten en praten zonder dat iedereen je ziet wordt door veel mensen gewaardeerd. Hoveniersbedrijf De Vuursche levert maatwerk schuttingen die passen bij uw wensenpakket en bij de stijl van de tuin en woning. Of u nu een stenen schutting kiest of een hardhouten schutting, we zorgen voor een vakkundige aanleg met een solide eindresultaat.

Met chique hekwerk krijgt de tuin allure
Een schutting heeft een gesloten karakter. Met hekwerk blijft het ruimtelijk aspect intact maar zorgen we wel direct voor een nette erfafscheiding. Kies hekwerk dat past bij de stijl van de woning. Bij een moderne woning past strak hekwerk. Bij een landelijke woning kunnen fraaie rondingen zorgen voor extra allure. De kleur van het hekwerk stemmen we af op de tuin en het buitenschilderwerk van de woning. Ook uw oprit kunnen we voorzien van fraaie toegangshekken. Wij verzorgen de aanleg van het hekwerk met onze vakmensen.